Használat feltételei

Üzemeltetői adatok Magyar Íjász Kft.
1132 Budapest, Visegrádi utca 26/b.
Telefonszám, e-mail: +36-1/239-37-93, kerecsenijasz@gmail.com
Adószám: 23291526-2-41
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-958665
Szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékeinkről

Webáruházunk íjászati kellékeket és kiegészítőket, hagyományőrzéssel kapcsolatos tárgyakat forgalmaz. A termékeknél megjelenő képek illusztrációk, melyektől a termékek eltérhetnek. A megjelenített termékek a raktárkészlet függvényében online megrendelhetők, illetve személyesen is megvásárolhatók üzletünkben. Áraink bruttó árak, melyek a kiszállítás költségeit nem tartalmazzák.

Regisztráció és rendelés

A rendeléshez regisztrálni szükséges, ami egy felhasználónév és egy jelszó megadásával történik. A regisztráláshoz érvényes e-mail-címmel kell rendelkezni a regisztráció megerősítéséhez. Vásárlóink a leadott megrendelésekről minden esetben egy visszaigazoló e-mailt kapnak. Ha valamilyen adatot vagy a megrendelés valamely paraméterét hibásan sikerült leadni, e-mail-ben vagy telefonon kérhető a korrigálás.

Elállás joga

A megrendelt termék készhezvételétől számított 8 munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Amennyiben elállási szándékával élni szeretne, a vevő köteles ezt írásban jelezni. Ebben az esetben a Magyar Íjász Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat a vásárlónak visszatéríteni legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül.

Minden egyéb, jelen dokumentumban fel nem tűntett kérdésben a hatályos jogszabályok az irányadók. (lásd még: 17/1999. (II./5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről)
Folytatás
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. írja be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres
Nincs még vélemény erről a termékről
Nyelvek
Deutch Magyar English
Pénznemek
osCommerce